sunnuntai 24. elokuuta 2008

Muuttoa odotellessa...

Arrgh.. kun aika kuluu hitaasti! Muutto olisi ensi lauantaina ja en millään malttais odottaa. Olen ollut nyt niin jännityksessä koko muutosta, etten ole osannut edes haaveilla enkä suunnitella. Ja onhan tuo aika mennyt myös pakatessa...

Odotan nyt vaan tosi kovasti sitä, että pääsen tuonne uuteen asuntoon pyörimään, ottamaan valokuvia ja riehumaan rullamitan kanssa ja tekemään ihan konkreettisia remonttisuunnitelmia. Toivottavasti pääsen aloittamaan kylpyhuoneesta. Tai siis remppaukot pääsis. Itsehän en sille tilalle osaa tehdä juuri mitään. Ehkä hajoittaminen ja muu purkaminen voisi onnistua, vaikka jopa ihan vahingossa :)

Viimeistään viikon päästä laitan kuvia siitä, miltä asunto näyttää juuri nyt, eli tilannetta siitä, mistä lähdetään. Tämä blogi on kyllä loistava remonttipäiväkirja. Myös tuleviin tupareihin aion tehdä pieneen kansioon kuvakoosteen siitä, mistä lähdettiin ja miltä sama tila näyttää sitten remontin jälkeen. Sitä voi sitten boolia siemaillessa selailla ;) Tupareihin voi tosin mennä hetken aikaa... ehkä ensi vuoden puolella.... Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan, vai miten se meni ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tupareita odotellessa : ) Ja sitä varten täytyy ehottomasti ottaa paparazzi kuvat ; )