lauantai 16. elokuuta 2008

Rautakauppakierroksella...

Tänään oli aikaa kierrellä rautakauppoja. Kovin paljon en tuolta reissulta viisastunut, sillä aika vähän löysin ihan sitä mitä olin hakemassa. Mitään en vielä ostanut,mutta lähinnä kävin silmäilemässä vaihtoehtoja ja hintoja...

Keittiön lattiaa olen kovasti miettinyt.. Sitä en aio tehdä laudasta niinkuin muita lattioita keittiöön tulevan pyykinpesukoneen takia, joten on pitänyt keksiä vaihtoehtoja. Olen usein ihastellut sisustuslehdissä maalaiskeittiöön yhdistettyä musta-valko ruudullista lattiaa ja tänään sitten käpälöin rautakaupassa sellaista muovimattoa. Joku aika sitten en olisi koskaan uskonut, että asuntooni tulisi muovimattoa, mutta tuo näytti yllättävän hyvältä. Ja koska inhoan kaikkea keinotekoista, en halua keittiöön muovimattoa joka näyttää kivi- tai puulattialta. Tuollainen musta-valko ruudullinen muovimatto olisi ihan rehellisesti ihan muovimaton näköinenkin.

Kylpyhuone suunitelmat tarkentuivat tänään yllättäen ruokakaupassa. Olin isossa S-marketissa, ja siellä myydään pienissä määrin kosmetiikkaa ja koruja. Naulassa roikkui pitkä "helmi"nauha, jossa oli kaksi nauhaa ja toisessa oli mustia ja toisessa hopean värisiä helmiä. Samantien tiesin, että tuo väri tulee olemaan kylpyhuoneen/vessan tuleva väritys. Musta laatta seinään ja lavuaarin ylle tämä peili... yllättäen taas Ikeasta :nolotushymiö:

Peili

Ehkä kaksi seinää mustaa laattaa ja kaksi valkoista, niin ihan kaikki valo ei imeytyisi noihin seiniin...

Suihkun ja hanan haluaisin olevan kaari hanoja, tähän tyyliin:

Altaan hana

Suihku tähän tyyliin

Ihan noin romanttisista ja koristeellisista säätimistä en tykkää, mutta itse tuo kattosuihku osa olis ihana... On vaan vähän kallis... :)

Kylppäriin siis hopeanhohtoinen ja ehkä hieman retro/maalaistyylinen henki tavoitteena...1 kommentti:

Niina K kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä. Tuohon aiempaan lautalattia-pesukone mietintään viitaten ehdottaisin että hommaa pesukoneen alle sellainen muovinen "kaukalo" niin saat hiukan lisää mielenrauhaa kun tiedät että mahdollisen vahingon väijyessä nurkalla saa allas napattua veden talteen jos ei kokonaan niin ainakin osittain. Tiskikoneillehan sen tapinen tosin edestä avoin härpätin onkin jo olemassa joka tuo veden näkyviin. Itse suunnittelin pesukoneen alle kyseisen allas viritelmän kun pesukone oli meillä eteisen nurkassa. Tsemppiä ideointiin ja haaveiluun =D