lauantai 9. elokuuta 2008

Uusi koti!!??

Olen löytänyt ihanan asunnon! Tein siitä eilen tarjouksen joka hyväksyttiin joten aika varmalla pohjalla jo mennään. Mikään ei tietenkään ole varmaa ennen kuin on nimet paperissa, mutta silti vähän pitää jo tuuletella!

Asunto on noin 50 neliön kaksio yli sata vuotta vanhassa puisessa pienkerrostalossa. Kuvia laitan kyllä jahka saan asunnon nimiini ja pääsen aloittamaan remonttia!!! :) Asunnossa on onneksi sen verran vanha keittiö ja kylpyhuone, että ne voi jo hyvällä omalla tunnolla repiä alas! Ihana päästä ihan oikeasti vanhaan taloon! Tiedän kyllä, että kaikki eivät vanhan päälle ymmärrä, mutta mä en taas ymmärrä ihmisiä, jotka haluavat modernin kivitalon ;)

Kuukauden päivät pitää nyt odotella, että saan avaimet ja pääsen tekemään remonttia. Siihen asti on aikaa suunnitella ja mikäs se näin lomalla onkaan mukavampaa kuin selata tuo puoli kirjahyllyllistä sisustuslehtiä ja haaveilla ja suunnitella... Onneks mulla on vielä pari viikkoa lomaa! Ja ulkonakin on niin kökkö ilma, että voin hyvällä omalla tunnolla istua viltin alla kaakaomukin kanssa ja selailla lehtiä! :D

2 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Hieno juttu!! Pitääkin seurailla minkälaisia remontti kuulumisia ja ihanuuksia sitä vielä kehkeytyykään =)

Lissu kirjoitti...

Onneksi olkoon! Innolla jään odottamaan remppakuvia...