keskiviikko 3. syyskuuta 2008

No niin... nyt on sitten muutettu ja tavarat ovat edelleen levällään ympäri kämppää. Kaikkia ei ole tarkoituskaan laittaa vielä paikoilleen remontin takia.

Laitan muutaman kuvan kämpästä ennen remonttia, niin on mihin verrata. Kuvat ovat vähän epäselviä, koska ne on otettu vasta sen jälkeen kun tavarat oli kannettu ja osa jo koottukin paikalleen.


Tässä keittiötä. Kuvassa näyttää jopa ihan siisteiltä nuo kaapit, mutta niistä maali kupruilee alareunoista ja värimaailma ja kaikki muukin on vaan tosi paljon sitä, mitä itse EN halua, eli uusiksi menee :) Jääkaappi on kohtuu uus, mutta en pidä siitä, joten sille pitäisi löytää uusi koti. Hella on jo niin vanha, että se lienee joutaa jo kaatopaikalle tai ehkä kelpaa jollekin mökkihellaksi.


Makuuhuone on kauttaaltaan vaaleansininen ja kaapit ovat samaa keltaista kuin keittiössä (vaikka näyttääkin tässä kuvassa erheellisesti melkein valkoisilta :outoa:). Makuuhuoneessa lisäksi maalattu yhdelle seinälle lapsille liitutaulu. Jokaisen huoneen lattiassa muovimatto. Lattia on lisäksi paikoin ihan reilusti vino ja makuuhuoneen ja olohuoneen välissä on lattiassa niin paha nousu, ettei väliovi mene lähellekään kiinniasentoa... Komerot puretaan ja seinät laitetaan uusiksi. Makuuhuone on kyllä ihanan tilava. Yli 3 neliötä enemmän tilaa kuin edellisessä makkarissani :)Kylpyhuone ei sitten olekaan tilalla pilattu. Kokonaiset 2,3 neliötä lattiapinta-alaa ja sille pitää mahtua siis kaikki kylpyhuoneen ja vessan toiminnot ja säilytystilat. Marko Paananen! Tule Apuun!! :D Kylppäristä tulee siis lähes musta ja laatatkin on jo lähes päätetty. Tänään kylpyhuoneesta purettiin jo katto ja kunnolla kylppäriremppa alkaa joko viikonloppuna tai ensi viikolla :D Kylppäri siis remontoidaan ihan ensimmäisenä.


1 kommentti:

Niina K kirjoitti...

vanhoja sanoja lainatakseni -Hyvä siitä tulee kun se maalataan =) Onnea uuteen kotiin!! Näyttää nykyisellään värejä olevan melkein yhtä paljon kuin väriympyrässä. Jään innolla seuraamaan edistymistä.