lauantai 14. helmikuuta 2009

Uusia remonttisuunnitelmia...

Ei ole vielä tässä aluksi aloitetussakaan remontissa kaikki valmista ja meikä jo haaveilee uudesta :) No mutta kohde on sen verran pieni, että se on nopeasti tehty. Nimittäin vaatehuone.

Kun hankin tämän asunnon viime kesän lopulla, niin tarkoitukseni oli remontoida kaikki muut tilat, mutta ajattelin, että vaatehuone saa olla...ainakin toistaiseksi. Tänään sitten kävin hakemassa jotakin vaatehuoneesta ja yksi kamala lastulevyhylly oli tulla tavaroineen niskaan, sillä siitä puuttui yksi sellainen nasta, jonka päällä hylly lepää. Hyllyn toisella sivulla hyllyn tukena on lista, joka on aivan vinossa. Hylly siis on lähes tyhjän päällä. Sieppas ja samalla tajusin, että vaatehuone saa lähteä! Vaatehuone puretaan ja siitä tulee työtila, jonne saan pöydän ompelukonetta ja koruaskartelua varten.

Vaatehuoneeni on makuuhuoneen yhteydessä ja sen muoto on aika vino ja kummallinen. Vaatehuoneen ja makuuhuoneen välissä on ovi, mutta jos teen siitä työtilan, aion ottaa oven pois ja laittaa aukkoon verhotangon ja verhon, jossa on purjerenkaat. Työtilan kaikki seinät peitetään valkoiseksi maalatulla paneelilla, ellei sitten jonkun seinän alta paljastu hirttä. Kaikki tämä oli sekunnissa valmista mun mielessä sillä hetkellä kun kamat meinas valua rikkinäisestä hyllystä mun syliin :)

Olin jo aikaisemmin suunnitellut työpöydän laittamista makuuhuoneeseen, mutta jotenkin tökki se, että sitten aina pitää korjata työt sivuun kun lopettelee... nyt kun työtila tulee verhon taakse, voi ompelukoneen jättää pöydälle ja korupihdit ja hopealangat levälleen... ainakin hetkeksi :D

Ainut ongelma on se, että asuntonihan ei ole älyttömän suuri ja säilytystilaa ei ole yhtään liikaa. Esim pölynimurille ei ole mitään paikkaa, sillä vaatehuone on tähän asti toiminut romuvarastona ja siivouskomerona...

Mutta vaatehuoneen fiksaamisen jälkeen mun 50 neliön asunnossa on myös "työhuone"... tosin hyvin hyvin pieni, mutta sitäkin suloisempi :)

1 kommentti:

Villa Lankala kirjoitti...

Sulla se riittää virtaa vaikka mihin. Otsikkoa lukiessa tuli mieleen, että nyt sä olet löytänyt sen maalaisunelman;-). Työtilaa tarvii aina.

Hyvää Ystävänpäivää teille!.