sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Nallen kursimista kasaan..

Mulla on ollut ompelulaatikossa varmaan vuoden päivät keskeneräisenä tällainen nalle. Kaikki osat olit ommeltu ja täytettykin, mutta jostain syystä kasaaminen oli jäänyt kesken. Aika pitkään siirtelin nallen osia edes takaisin aina kun ne oli tiellä. Viime yönä vihdoinkin sain nallukan jäsenet paikoilleen :) Ja tällainen se nyt sit on


Työn alla nyt toisenlaisia nalleja ja noita Tildan kaniinejakin pitäisi tehdä...

Mä olen aikaisemminkin kirjoittanut, kuinka joskus vakaasti vannoin, että mä en Tildailuun hurahda, mutta toisin on tainnut käydä. Jo nyt mulla on aikamoinen kokoelman erilaisia Tilda kankaita ja nauhoja ja nyt viimeksi Sinooperi reissulta tarttui mukaan nämä Tilda purkit. Noissa purkeissa on just hyvä säilyttää nappeja, nauhoja ja pitsejä ja ompelulaatikko sitten vielä langoille ja muille ompelutarvikkeille :)
Eilinen meni siivotessa vaatehuonetta ja vinttiä. Koska päätin, että teen vaatehuoneesta työtilan, niin se pitäis nyt saada tyhjäksi. Keräsin kaikki ylimääräiset romut nurkista ja olen nyt laittanut niitä siihen kuntoon, että saisin käydä heittämässä ne kirpparille tässä joku päivä. Tähän mennessä kirpparille lähtöä odottaa 6 sinistä Ikea kassillista kaikenlaista tavaraa ja vaatetta.

Vaatehuone näyttää tällä hetkellä tuolta kuin tuossa alla olevassa kuvassa. Malliltaan se on vähän kolmion mallinen ja siksi aika epäkäytännöllinen myös vaatehuoneena. Vaikka tässä näyttää hyvin pieneltä, mahtuu sinne hyvin työtaso ja tuoli jahka nuo hyllyt on purettu pois.

Uuden työtilan olen ajatellut sisustaa hieman leikkimökkityyliin (koska tuo on just tollanen pieni koppi), eli seinille valkoiseksi maalattua paneelia ja somisteeksi kaikkea ihanaa pastellisävyistä :) Onpahan taas tunnelmaltaan hieman erilainen kun muut huoneet :)


4 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Ihana tuo nalle ja niitä tilda-purkkeja minäkin himoitsen, kun olisi joku huone, jonka tyyliin ne sopisivat.

Ja olisihan se hienoa, jos osaisi tehdä noin hienoja käsitöitä kun sinä teet :)

Lissu kirjoitti...

Nallukka on tosi söpöliini. Hyvää laskiaista!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi juuri ja hämmennys oli suuri. Olen myös kolmekymppinen sinkku ja haaveilen samoista asioista kun sinäkin, vanhasta talosta, sydäntä lähellä käsityöt ja sisustaminen. Kaksiota asustan ihan lähellä sinua...
Kaunis koti sinulla!

T.Sari

Seepia kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Kesäkukka: osaisit varmasti, sillä ihan opettelemaan itsekin olen joutunut. Ei tullut käsityötaidot äidinmaidossa ei :)

Sari: Kiva, että löysit tänne!