maanantai 12. tammikuuta 2009

Elämä hymyilee ja itkee..ainakin tänään..

Ensin iloiset uutiset: Pääsin sille hopeatyökurssille josta eilen kirjoitin! Eli nyt on kosolti hopeatöitä tälle keväälle! Ihanaa päästä näpertelemään ja jos se vaikka auttais vähän tähän mun stressiin tai lähinnä tylsistymiseen töissä!

Pienoista surua olen kokenut ystäväni puolesta, joka synnytti eilen pienen pojan. Kaikki ei mennyt ihan niinkuin kirjoissa ja ystäväni on vähän heikossa kunnossa ja toipuu raskausmyrkytyksestä ja leikkauksesta. Onneksi on kuitenkin hyvässä hoidossa ja vauva voi hyvin. Mutta jotenkin tuntunut tänään pahalta ystävän puolesta, joka ei vielä ole päässyt tutustumaan poikaansa heikon kuntonsa vuoksi. Odotan kovasti, että pääsen illalla kotiin tekemään vauvalle peittoa valmiiksi :)

Postissa odottaa paketti hopeasavea, että josko hakis senkin tänään alkaisi siitä jotakin jo tässä lähipäivinä muovailemaan...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
teetpä kaunista peittoa pienelle ihmiselle... ja älä huoli...Suomessa on maailman paras äitiyshuolto, täällä paranevat äidit ja pienet poikasetkin.

:) Maana

Seepia kirjoitti...

Kiitos Maana viestistä :)

Joo kaverin vointi on paranemaan päin, vaikka kai olikin aika paha tilanne. Peitto on edelleen kesken, kun tänään innostuin väänteleen tuota hopealankaa :)

Törmäillään :)