keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Tunnustus :)


Sain tunnustuksen Villa Lankala blogista :) Kiitos siitä!


Tunnustus liikkuu teemalla:


"Tämä on jo liikkunut monessa blogissa, ja näkyy alkuperäiset ohjeetkin kadonneen taivaan tuuliin, mutta ideana on kuitenkin, että tunnustuksen saaja kertoo viisi riippuvuuttaan."

Mun riippuvuudet siis...

1. Kaikki jotka mut tuntee, tietää, että mulla on yksi riippuvuus aivan ylitse muiden ja se on Pepsi Max. Koukussa jo yli 10 vuotta eikä helpotusta näy... ;)

2. Sisustuslehdet. Mun on pakko ostaa ne lähes kaikki ja joka kuukausi, vaikka kun niitä on lukenut tarpeeksi alkavat samat jutut ja ideat olla toistoa. Silti ne on pakko saada ja kai se on jonkinlainen riippuvuus...tai sairaus :D

3. Oma aika. Viihdyn aivan liian hyvin yksin ja tarvin paljon omaa aikaa. Jos viikonloppu tai loma menee kokonaan kyläillessä tai muuten reissussa, tuntuu kun en olisi levännnyt lainkaan ja olen koko viikon kiukkuisena töissä. Parhaiten rentoudun, kun saan olla yksin kotona ja väkerrellä jotain mukavaa tai vaikka vaan köllötellä päiväunia kisujen kanssa.

4. Ystävät. Niin... ehkä hassua tuon yllä olevan jälkeen, mutta ne on mulle tosi tärkeitä ja olen riippuvainen ystävistäni. Minua on onneksi "lahjottu" monilla ihanilla ihmisillä ja keskustelut ystävien kanssa ovat päivän kohokohtia.

5. Mun kissat. Niiden seura on aivan mahtavaa ja j0s joudun olemaan niistä erossa, niin ikävä on kova. Ihania sylin lämmmittäjiä ja toilailuillaan hauskuuttavat päiviäni :)

Siinä ne, mitkä nyt tässä hetkessä tulivat ensimmäisenä mieleen. Tunnustusta on tarkoitus jakaa eteenpäin ja olen päättänyt antaa tunnustuksen

1. Leinolan Sarpalle, ihana blogi

2. Waniljalle, samasta syystä

3. Sininen taivas blogille, upeita kuvia

4. Valon korut blogille, ihana korublogi

5. Helmiliinalla, ihana korublogi tämäkin

Edit: Mun netti alkoi tökkimään justiinsa, enkä ole päässyt ilmoittamaan tunnustuksesta niiden saajille.. :(

2 kommenttia:

tina kirjoitti...

Aivan ihana raastinrauta ,kerään niitä ne on musta niin kauniita?!
Tosi kaunista täällä tulen uudestaan.

Nina kirjoitti...

vastakurkkauksella...aivan ihanalta sulla näyttää kotona ja tuo tiiliseinä on niin koskettavan hieno! PAKKO sanoo että mulla on kans tuo nukkekoti-haave karahtanut kun en tiedä et minkälaista alkaisin tekemään...mistäköhän sitä saisi potkun aloitukseen?