perjantai 26. joulukuuta 2008

Keittiö ja eteinen nyt

Veljeni kävi viime viikolla ja saimme hieman keittiötä eteenpäin. Vähän aikaisemmin yksi toinen kaveri kävi kytkemässä uunin ja keittotason johdot sähköverkkoon ja sain vihdoinkin uunin paikoilleen.

Keittiössäni näyttää nyt tältä :)

Vähän on vielä tavarat hujan hajan, mutta isommat remontit alkaa olla tehty. Keittotason ja altaan päältä puuttuu vielä laatoitus ja listat puuttuu... Lisäksi hormia ei ole vielä asennettu paikalleen, kun veljen käydessä rautasaha oli jäänyt toiselle työmaalle... Lisäksi kaikki koukut ja avohyllyt ja vetimetkin puuttuu, eli onhan tuon kanssa vielä hieman askarreltavaa :)Myös kaappien päälle seinälle saatiin laitettua paneelitMulla on keittiössä ikkuna vähän hassussa paikassa, mikä aiheutti hieman päänvaivaa keittiön suunnittelussa. Ikkunaan asti tasoa ei voinut laittaa, joten siihen jäi tyhjä kolo. Jo heti aluksi päätin, että siihen tulee matala taso, korkeintaan patterin reunaan asti korkea, ja tason päälle tulee ohut patja. Siinä on sitten kissoille hyvä paikka makoilla patterin vieressä ja katsella ikkunasta pihalla. Ja voihan siinä vaikka väsynyt ruuanlaittajakin levähtää :)
Keittiön lisäksi kämpässä on vielä työnsarkaa vaikka kuinka... Olin alunperin suunnitellut, että myös eteinen paneloitaisiin, mutta koska nyt on vähän rahat lopussa ja työmiehetkin kortilla, niin päätin ensiavuksi maalata eteisen valkoiseksi. Alkoi alkuperäiset tummankeltaiset seinät jo tuntumaan vähän ahdistavilta. Eteisen naulakoksi joutui marraskuussa tuunaamani naulakko, joka oli siis tässä asunnossa jo valmiina ja jonka meinasin viedä kirpputorille. Eteiseen tuli myös tuoli. Tuoli on oikeastaan ruokapöydän tuoli, mutta koska tässä asunnossa ruokapöydän ympärille ei oikein kaikki tuolit mahdu, laitoin yhden eteiseen. Tuolille sattui pieni vahinko maalatessa ja sen päälle kaatui maalia. Tästä syystä päätin maalata koko tuolin valkoiseksi ja sen jälkeen hioin sitä vähän hiekkapaperilla.

Tällainen tuoli oli ennen kun siitä tuli valkoinen (tämä tuoli on eri kuin tuunattu tuoli, sillä en ehtinyt ottaa tuolista kuvaa ennen tuunaamista :) )
Jaahas, eiköhän tässä ollut taas tälle kertaa riittävästi... lähden suunnittelemaan uusia remonttijuttuja :)

Ei kommentteja: