keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Suihku ja hana

Nyt on sitten sekin valinta tehty, että mikä suihku ja mikä hana laitetaan. Onneksi tuli lavuaari ja allaskaappi ostettua edullisesti Ikeasta, sillä suihku ja hana olivatkin sitten hintahaitarin yläpäästä. Pikkuveli-putkimies kun ei suostu laittamaan mitä tahansa hanoja ja ne laadukkaat sit tuppaa vähän maksamaan.... kylppäriremppa (niin älyttömän pieni kun se kylpyhuone onkin) uhkaa käydä kalliiksi... ;)

Tässä ne nyt sit olis, suihku ja hana. Suihku on Hansgrohen mallistoa ja hana Grohen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onkos suihku ollut hintansa väärti. itse mietimme samaista suihkua. hinnaksi tällä hetkellä saanut moiselle 440? olisi kiva kuulla kokemuksia kyseisestä suihkusta:)

Seepia kirjoitti...

Suihku on kyllä ihana! En kovin usein käytä kattosuihkua, mutta varsinkin jos palelee ja menee kuumaan suihkuun, niin tuo kattosuihku on ihana kun vettä tulee joka puolelta :) Mun suihku oli sit lopulta vähän eri, kun tämä tässä kuvassa. Ainakin tuo "lautanen" on mulla isompi.

Halvalla saat jos tuohon hintaan saat. Ihan halvoissa kannattaa katsoa, että tiivisteet ja muut osat vastaavat sitä, mitkä on Suomessa hyväksyttyjä. Jopa tässä minun suihkussa, vaikka ei halpa ollutkaan, vaihdettiin jotain tiivisteitä sellaisiin, jotka on hyväksytty täällä.