perjantai 5. syyskuuta 2008

Remontin alkua...


Tänään kylpyhuoneesta purettiin lattialaatat ja nyt siis näyttää tältä. Laatan alla oli muovimatto ja lattia vaikuttaa ainakin päällisin puolin kuivalta. Ainakin matto lattian alla on ilmeisesti ollut ehjä... Kattoa purettiin jo aikaisemmin ja tänään sinne laitettiin sulut ja nyt sitten elelen ilman vettä. Edes keittiöön ei tule vettä, sillä vesi tulee asuntooni samaa putkea pitkin sekä vessaan että keittiöön. Onneks huomenna olen lähdössä pariksi viikoksi evakkoon, niin pääsen pesulle. Taloyhtiössä onneks on pesutuvan vieressa vessa, mutta ikävähän sinne on yöllä kömytä, jos sellainen tarve tulee....


Tässä on kuva asunnon pohjapiirroksesta, joten hahmottuu paremmin tuo huonejärjestys... eteisen ja olohuoneen välissä oleva seinämä siis puretaan, jotta olohuoneesta saa tilvamman ja avaramman.


Tässä kuvaa siitä laatasta, jota tulee kylpyhuoneeseen. Ovi seinälle sekä sille seinälle joka on keittiötä vasten tulee mustaa mattapintaista laattaa (vasemmalla) ja päätyseinään mustaa kiiltävää laattaa. Kiiltävä laatta on todella peilaava ja päätyseinä on samalla lähes kuin peili. Rappukäytävää vasten oleva seinä laatoitetaab valkoisella laatalla, mutta sitä en ole vielä valinnut. En ole vielä myöskään päättänyt sitä, että millä tavalla laatat ladotaan seiniin (pystyyn, vakaan, tiilikuvioon...) Helmet kuvassa lähinnä luonnehtivat sitä tunnelmaa, mikä kylpyhuoneeseen tulee. Koska musta on aika maskuliininen väsi, on muulla sisustuksella luoda himan femiinimpää tunnelmaa ;) Helmien väri näkyy vähän huonosti, mutta nuo toiset ovat hopeanväriseksi maalattuja, ja saman värinen tulee olemaan kylpyhuoneen peilin kehys. Pielikaappia en huoli, vaikka tuohon pieneen tilaan on todella vaikea keksiä säilytystiloja.. Kuvassa myös lattialaatta, joka on todella tummanharmaa ja hieman eläväpintaisempi. Vähän kontrastia seinän kiiltävälle pinnalle :)

Ei kommentteja: