sunnuntai 15. toukokuuta 2011


Mun kodissa ei tapahdu mitään, joten täällä blogissa on ollut vähän hiljaista.

Olen yrittänyt löytää itselleni ensi lukuvuodeksi jotain iltaopiskelupaikkaa, mutta lähistöllä ei ole mitään sellaista alaa tarjolla mikä kiinnostaisi. Ensi vuoden keväällä aion hakea sitten ihan päätoimiseksi opiskelijaksi joko rakennusrestaurointiin tai sitten puuseppäopintoihin, mutta nyt ensi talveksi olisin jo halunnut jotain alaan liippaavaa. Täytyy vissiin mennä taas kansalaisopistoon tekemään puutöitä :)

Tänään ja eilen olen laittanut vähän kesäkukkia tuohon rappusille ja revin talven kuivat Eerikat ja hopeaoksat pois. Niistä en ottanut sentään kuvia, mutta kesäkukista otin. Harmi vaan, että sää oli kovin pilvinen joten kovin kesäisiä kuvat ei ole, mutta on ainakin kukkasia :)


3 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Opiskelu suunnitelmasi kuulosta oikein hyvälle. Kunpa itsekin keksisi jonkun sellaisen alan, jota voisi vielä alkaa opiskelemaan. Ehkäpä sitten myöhemmin :)

Nuo kukkaset rappusilla ovat aivan ihanat!

Terveiset sisustusmatkalta Ruotsista, palasimme tänään :)

Saila kirjoitti...

No onhan sulla siellä kotona edes jotain tapahtunu kun kesäkukat oot saanu laitettua! Mulla ei ole niitäkään! ;) Opiskelujutut kuulostaa kivalta. Itselläkin haaveissa opiskelu, vielä kun löytäis tosiaan sen OMAN paikan! :)

Unknown kirjoitti...

Terve,
Kiitoksia kirjavinkistä =)
Itsekin kävin tuollaisen ikkunaremonttikurssin ja taidankin vilkaista tuota kirjaa.

PS: saanko laittaa linkin meidän blogiin? www.lampola.blogspot.fi