tiistai 24. maaliskuuta 2009

Verta, hikeä ja kyyneleitä = tapetointia

Juuh, nyt se on tehty. Tapetoitu vaatehuone. Vai pitäiskö sanoa työhuone, koska vaatehuonehan tuo tila lakkasi olemasta eilen. Raskaan päivän jälkeen en jaksa kirjoitella enempää. Puhukoon kuvat puolestaan. Huomatkaa, että tuo pissankeltainen lattia menee vaihtoon :D Se vielä täytyy sanoa, että en ole koskaan tykännyt tapetoinnista ja tämä päivä ei muuttanut sitä asiaa!!11 kommenttia:

Lammasliisa kirjoitti...

Ihan hieno tapetointi ja tapetti. Lopussa kiitos seisoo.

Kesäkukka kirjoitti...

Hyvää jälkeä olet saanut aikaan!
Ja upea tapetti!!!

Villa Lankala kirjoitti...

Oho, joko se on tapetoitu? Hienolta näyttää :-)

Seepia kirjoitti...

Villa Lankala: Juu, ja en koskaan enää tapetoi! Ei ollut meinaa taas kiva ihan yksikseen tapella liisterin ja noiden vuotien kanssa. Liisteriä on varmaan enemmän muualla kämpässä kuin noissa tapeteissa :D

Anonyymi kirjoitti...

Siitähän tuli tosi hieno! Sä olet kyllä aika tyttö tekemään!! :)

Anna

Anonyymi kirjoitti...

Heip!

Helmetistä tänne eksyin. Ja komeaa tapettia sinulla. Saako udella minkä firmkan mallistosta löytyy? Väri olisi just soppeli, on näet makuuhuoneremppa edessä.

Seepia kirjoitti...

Hei Katri!

Kiva kun eksyit :) En muista mallistoa, mutta RTV:stä olen tuon ostanut. Mulle jäi tota vielä aika monta metriä ja voin lähettää sulle vaikka näytepalan, jos laitat Helmetissä Yv:tä :)

Niina K kirjoitti...

Varmasti oli haastetta tapetoinnissa kun oli kaksi "nurkka-taitosta" lyhyellä välillä ja kohdistettavaa tapettia, mutta hyvännäköinen siitä tuli, pirteä ja raikas. Meillä minä olen aina hoitanut tapetoinnit ja maalaukset, ex'än kanssa hommasta ei koskaan tullut muuta kuin sanomista. Tapetoin yleensä yöllä kun toiset nukkuivat, oli ihan oma rauha tehdä ja kiukutella yksinään kun muut nukkuivat.

tähtisädetikku kirjoitti...

yhdyn edellisiin ihaileviin kommenteihin. pikkuhuone näyttää raikkaalta uudessa tapetissaan!

Wenla kirjoitti...

Hieno suoritus ja aivan upea tapetti =).

Maria kirjoitti...

Kaunis tapetti ja hieno lopputulos! Onnea! :)