maanantai 23. maaliskuuta 2009

Remonttia ja lomailua

On mennyt taas melkein kaksi viikkoa kun olen viimeksi päivittänyt blogia... Olen viime aikoina keskittynyt enemmän tuon toisen blogini päivittämiseen, sillä aika on mennyt tehdessä koruja.

Tänään on mun talviloman virallinen ensimmäinen päivä ja voi miten ihanaa! :) Tuntuu, etten ole ollut lomalla piiitkään aikaan. Noh, viimeksi lokakuussa ja silloin loma meni pelkästään tämän asunnon remontoimisessa. Niin näyttäis menevän nytkin, sillä aloitin tänään remontoimaan vaatehuonettani, josta on tarkoitus tulla työtila, jonne voin rauhassa jättää ompelukset ja koruaskareet levälleen :) Kovin pienihän tuo tila on, mutta kyllä sinne pieni pöytä ja tuoli mahtuu ja seinälle hyllyjä.

Ennen remppakuvia vähän vihreää. Tämä on oikeasti kissanruohoa kissoille, mutta oi niin ihanan keväisen näköistä, että piti kuva räppästä :)

Tässä sitten kuvia vaatehuoneesta sen jälkeen, kun revin sieltä aamulla hyllyt veks. Aika kamala ja seinät on täynnä reikiä. Vaatehuone on tuollainen vähän kolmion muotoinen. Oviseinä on noin 1,7 metriä ja pari muuta seinää on noin 1,4 metriä pitkiä. Tolle patteriseinälle olisi tarkoitus tulla koko seinän mittainen työtaso ja sen päälle pari hyllyä kankaita ja helmiä varten :) Ihan ylös tulee 60 syvät hyllyt ja niiden eteen verhot. Sinne voi sitten jemmailla sen pakollisen törkyn, mitä jostain kumman syystä on, vaikka kuinka yrittäis siitä päästä eroon.

Vaatehuonetta oli vähän vaikea kuvata, kun se on niin pikkuinen... mutta näyttää nyt siis tältä

Alunperin mun oi tarkoitus laittaa seiniin paneelia, mutta koska se on aika kallista ja vaatii sen, että ne paneelit pohjamaalataan ennen seinään laittamista ja se taas vaatii tilaa, päädyin tapettiin. Mietin vaaleanpunaisen ja turkoosin välillä ja päädyin turkoosiin. Osittain siksikin, että en löytänyt yhtäkään mieleistä vaaleanpunaista. Aika iso kuviohan tuossa on noin pieneen tilaan, mutta onhan mulla maailman pienin kylppärikin ja sekin on kaikkia taiteen sääntöjä vastaan musta! :)
Tänään pitäisi tasoittaa noi seinät ja katto ja maalata kaikki ne osiot, joihin ei tule tapettia, ihan puhtaan valkoisella maalilla. Huomenna toivottavasti saisin viimeistään illalla laittaa tapetit. Sitten tarvis vielä löytää jotain kivaa tummaa laminaattia (tummaa ihan siitä syystä, että siltä on helpompi bongata pudonneet hopearinkulat ja vaaleat helmet :D ). Pöytätasoksi ja hyllyiksi hankin liimapuulevyä, jotka sävytän osmo colorilla valkoiseksi.

Nyt menen hommiin!

4 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Ihana tapetti :-) Hyvää lomaa ja remonttiin stemppiä!

Sirkka kirjoitti...

Kauniin tapetin olet onnistunut ostamaan, pidän.
Onko huoneessa ikkunaa..voithan laittaa sinne peilin, peilejä:)

Mut uskon, et hyvä tulee ja ihanaa saada oma soppi, missä työskennellä kauniitten asioiden parissa.

Niina K kirjoitti...

Kaunista tapettia. Tsemppiä remonttiin. Niin ja sain ruohokuvastasi inspiksen istuttaa ohraa joka on odotellut hyllyllä jo aika hyvän tovin.

Seepia kirjoitti...

Kiitos tsempistä! Sitä tarvittiin :) Tänään sain tapetoitua...