sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Olohuoneen sisustusmietintöä...ehkä jälleen kerran..

Mä en tiedä miksi tämä on niin vaikeaa nyt. Päättää siis olohuoneen sisustuksesta...


Alemmassa kuvassa näkyy hieman ruokapöytääkin, joka myös olohuoneessa, mutta on nyt ompelupöytänä ja niin täynnä kamaa, ettei päässyt kuvaan. Myös muurin edusta on täynnä remonttikamaa, joten jäi kuvaamatta tällä kertaa.... :p

Olohuone ei ole vielä remontoitu edes valmiiksi, mutta pitäähän silti miettiä sisustusjuttuja! :)

Olohuoneen malli on vähän ongelmallinen ja täällä on paljon väliaikaista, kuten tuo koko seinustallinen, missä on tv... Nyt telkkari on vanhan, liian pienen rottinkiarkun päällä. Digiboksi, stereot ja levyt ovat vanhassa kenkähyllyssä ja television toisella puolella on päällekkäin kaksi sinkkistä kannellista laatikkoa, ja molemmat ovat täynnä työkaluja :) Olen kuitenkin laittanut laatikoiden päälle vähän kauniimpia esineitä :)
Haluaisin television ynnä kaiken muunkin tuosta telkkarin oikealta puolelta kaappiin.. eli siis pitäisi löytää televisiokaapiksi soveltuva vanha tai uus vanha ja mielellään valkoinen kaappi.. tosin näin jo yhdessä liikkeessä aivan uuden, tosin ihan tummanruskean kaapin, mutta ainahan sen saisi maalattua valkoiseksi. Mutta kaikista mieluiten haluaisin vanhan kaapin...
Seinistäkään en ole vielä päättänyt, että tuleeko niihin tapettia vai mitä niille tapahtuu. Peilin lisäksi seinälle pitäisi kuitenkin saada jotain. Television vieressä oleva kehys, jossa roikkuu vanhoja ruosteisia piparimuotteja saattaa muuttaa jossain vaiheessa keittiöön... Joku jalkalamppukin olis kiva. Nyt nurkassa on Ikean paperilamppu eikä käy yhtään tyyliin. Väliaikainen sekin.

Pitää kai mennä nukkumaan... jospa unessa saisin valaistuksen :D

Oikein hyvää naistenpäivää kaikille mahtaville naisille! <3

4 kommenttia:

SuSu kirjoitti...

Katselin onpas tuntun näköistä jotta nähnyt jossain aiemminkin.. :) ..luin taaksepäin niin tajusin seuraneeni sisustusforuumissa remonttiasi.

*tassutan käyneeni*

Anonyymi kirjoitti...

Sama juttu minulla: remontti totaalisesti vaiheessa, mutta tokihan juuri nyt täytyy tietää miten päin sohva tulee, minkä värinen uusi nojatuoli ja entäs lamput, matto ja tv. Totta toisaalta, tässä vaiheessa kun pystyy vaikuttamaan pistorasioihin ym., joten onhan se hyvä tietää missä niitä tarvitaan. Mies on tuskastunut, kun joka ilta aloitan "Mitäs jos sittenkin...". ;) Olen myös etsinyt televisiokaappia. Vanha olisi toki ihana, mutta kun ovat niin kalliita, että todennäköisesti päädyn Ikean tummaan kaappiin, joka saa valkoisen maalin ylleen. Tsemppiä remonttiin ja sisustusideointiin!

Sirkka kirjoitti...

Heti ihastuin, voi kunpa pääsisin sisustamaan...:)
Itse kyllä odottaisin sitä tv kaappia, kyllä se oikea tulee kohdalle,... niitähän on paljon vanhoja valkoisia kaappeja, otat vain takalevyn pois, että ilma kiertää. Oletko huutonettiä seuraillut.
Meillä on myös tuo alakerta yhtä avonaista tilaa, siis että sohva ja ruokapöytä samassa tilassa.

Ihanaa päivää sinulle ja voi hyvin.

MiaMaria kirjoitti...

Hej!

Och du skrev ju jättebra på svenska...
Tack för besöket....

Härliga bilder med en massa vackra detaljer du visar...

Ha´en bra helg!
MiaMaria