sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Pientä päivitystä...


Koti on edelleen kesken. Puolitoista vuotta olen tässä asunut ja listat puuttuu edelleen! Ja mä kun niin vannoin, että en kuulu niihin ihmisiin, jotka asuu keskeneräisessä kodissa...juu en näköjään ;)

Ostin Pentikiltä sohvalle peiton. Alkoi kyllästyttämään noiden päällisten pesu kun irrottaminen ja takaisin laittaminen oli aina projekti, mihin piti varata vähän aikaa ja paljon hermoja. Mulla ainakin nuo Ikean päälliset ovat kutistuneet aika paljon pesussa ja niiden takaisin laittaminen katkoo kynnet ja hermot :D Lisäksi päälliset ovat menneet pesussa ikävän harmaiksi. Uudet pääliset on uutena tosi kivat, mutta ekan pesun jälkeen ne ei musta vaan enää näytä niin hyviltä... Pitää miettiä, että millaisen sohvan haluaisin seuraavaksi. Siihen asti mennään näin :)Eteisestä kuljetin sen yhden lokerikon pois, koska se vei tuossa mun pienessa eteisessä liikaa tilaa ja askartelin liimapuulevystä ja K-Raudasta ostetuista hyllytuista tuollaisen tason ja kaikki osat sai taas tietysti valkoista maalia ylleen.Mulla on vuoden sisällä hajonnut kaksi kannettavaa. Aikaisempi kesti 6 vuotta se sen tilalle ostamani reilun puoli vuotta. Tammikuussa oli siis ostettava uusi ja nyt päätin vaihtaa Maciin. Tää on niin ihana ja hienosti maastoutuu asunnon väreihinJa se on vielä pakko kertoa, että olen menossa kesällä ikkunarestaurointikurssille!! Olen aivan älyttömän mielissäni, koska olen halunnut tuolle kurssille pitkään ja nyt raaskin sijoittaa pienen summan siihen. Jos joskus saan ostettua sen pienen mökin, niin voin sitten ihan itse entisöidä sinne ikkunat ja saada niille vielä monta vuosikymmentä jatkoaikaa :) Laittelen sitten kuvia kyllä, jos saan kurssilla jotakin esittelykelpoista aikaiseksi.

8 kommenttia:

Pioni kirjoitti...

Kotisi on niin kaunis, ihania yksityiskohtia! Listojen puuttuminen taitaa olla ikuisuuskysymys yhdessä jos toisessakin kodissa... ei niiden puuttumista kohta enää huomaa kun on tottunut ilman olemaan :)

Niina K kirjoitti...

Vink vink, nuo sohvan yms pääliset pitää/kannattaa laittaa paikoilleen hiukan kosteana. Taipuvat sillätavoin paremmin paikoilleen ja muotoonsa eikä kutistuminenkaan ole niin suurta.. Neuvoi siskoni joka myy työkseen sohvia päälisiä yms. Hyvä valinta tuo "mäkki" mä vaihdoin kanssa samanlaiseen joulu-tammikuussa enkä ole katunu!!

Kesäkukka kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta! :)
Minä en ole vielä pessyt noita Ektorpin päällisiä kertaakaan, mutta pian ne täytyisi laittaa koneeseen. Yleensä sohvan päällä on iso päiväpeite, mutta nyt siinä on pienempi, joka aina valuu siitä pois (siis silloin kun nuo miehet siinä istuvat...) ja likaantuu ne päälliset tietty helpommin. Katsotaan kuinka päällisten käy.

Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

Nina kirjoitti...

Meillä olisi sulle sellaisia harjoitusikkunoita jos tarviit,hehhheeh...

Nina kirjoitti...

olet käynyt minun vanhassa blogissani ahkerastikkin....ja tulet siis kurssille lähes naapuriin...arvaa kuka? Ja juu, se on "herkullinen" salaisuus...

Nina kirjoitti...

Otappa minuun yhteyttä s.postilla kun sellaista majoitusta tässä puuhataan...;)

MiaMaria kirjoitti...

Hejsan!

Förstår inte ett ord men vackra bilder att titta på.

Härliga bilder!!!!

Ha det så gott!
MiaMaria

Anonyymi kirjoitti...

buy valium cost valium walgreens - buy valium 90 pills