sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Kynttilöitä ja lyhtyjä...

Blogi on vissiin ollut talviunilla, kun ei ole päivittynyt pitkään aikaan... Jotenkin joulun alla ei muka ollut aikaa ja toisaalta taas kotona ei ole hirveästi tapahtunut, niin ei ole tullut kirjoiteltua.

Kiitos kaikille kommentoijille ja muutenkin kävijöille! Olen kyllä käynyt katsomassa blogejanne, mutta en vain muka ehdi koskaan mitään kommentoimaan.

Joulun vietin melkein kokonaan työpaikalla, mistä syystä en tänä vuonna laittanut juurikaan joulua. Kynttillöitä olen kuitenkin poltellut pitkin syksyä ja talvea. Ja mä RRRRRRRakastan lyhtyjä. Voisin ostaa niitä vaikka kuinka,. mutta tämä pieni asunto ja kerrostaloelämä onneksi vähän rajoittaa niiden hankkimista. Onneks kynttilöitä voi poltella ilman lyhtyjäkin.

Muutama lyhty- ja kynttiläkuvaPäivittelen taas kun jotain tapahtuu. Vielä olis kaikki ikkunan- ja ovenpielet ja lattian- ja katonrajat listoittamatta.. Joskos vaikka nyt ennen kevättä saisi valmiiksi...

9 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Hei!
Tykkäsin kovasti noista kahdessa ylimmässsä kuvassa olevista isoista lyhdyistä! Aivan ihania!

Arja kirjoitti...

Ihania lyhtyjä :-)) Minullakin on jokin lyhty mania, vaikea ohittaa niitä kaupassa, mut tosiaankaan ei niitä enempäänsä mahdu meillekään ;-))
Mukavaa alkuviikkoa!

Ainosofia kirjoitti...

Nykyisin on niin upeita lyhtyjä myynnissä, että kyllä pittää toppuutella itseään ettei ostaisi enää yhtään.

Kauniita ovat sinun lyhtysikin.
Niistä saa ihanan fiiliksen.
Se vaan jotenkin rauhoittaa :)

Minnaa kirjoitti...

Kynttilät ja kaikki lyhdyt ovat kyllä ihania. :)

Kiva että kävit päivittelemässä, ehdin jo huolestua että mitä tälle blogille oikein on käynyt. :D

Iida Emilia kirjoitti...

Heippa! Kiva tosiaan kuulla sinustakin :)

Ihania tunnelmakuvia! Etenkin tuo ensimmäisen kuvan lyhty tiiliseinää vasten tosi upea!

Pirteitä pakkaspäiviä!

Pioni kirjoitti...

Kodillasi on kauniit puitteet lämpöiselle, tunnelmalliselle valolle. Lyhdyt ovat ihastuttavia! Metallisen sydänlyhdyn alkuperä rupesi kiinnostamaan... muistatko mistä olet sen hankkinut?!

Miia kirjoitti...

Voi tuo muuri on ihana. On mietitty, että jossakin huoneessa täällä meidän talossa olisi hieno jättää muuri näkyviin juuri noin, vaikkei tainnut 50-luvulla ollakaan tapana... Kiva, että jätit kommentin blogiini, jään seuraamaan sinunkin blogiasi. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissani. Mukavaa pakkastalvea!

Seepia kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)

Pioni: Tuon sydämen olen ostanut viime talvena täältä Hyvinkäältä sisustusliikkeesta Villa Sandra. Mielestäni vielä syksylläkin siellä oli noita, mutta nyt en ole hetkeen käynyt (en uskalla mennä, kun kaikki rahat menee sinne :D)