lauantai 14. marraskuuta 2009

Pientä edistymistä..

Huh, kylläpä onkin taas edellisestä päivtyksestä vierähtänyt aikaa. Ei vaan ole oikein ollut mitään kirjoitettavaa eikä uusia kuvia, kun mun kodissa ei ole pitkään aikaan tapahtunut mitään. Nyt on. Pientä, mutta ihanaa. Ainakin mun mielestä :)

Keittiön mallin takia ikkunan alla nurkassa on nyt ollut vuoden tyhjä kolo. Kaapistoja kun ei voinut tehdä ikkunaan asti, niin jotain muuta siihen piti keksiä. Halusin siihen tuollaisen tason, missä on aukeava kansi ja kissat voi tuossa vaikka maata ja katsella ikkunasta maisemia. Kannen alla on pyykit yms. piilossa. Tällainen se nyt on. Keittiön katossa myös uus lamppu, vähän vielä huonosti katossa :)Muutakin kodissani on tapahtunut. Eilen elämääni tuli sulostuttamaan tällainen tapaus. Kissojen kanssa vielä vähänb totuttelemista, mutta kyllä ne varmasti toisiinsa oppii.


Fiona, eli Fio, Fiukku jne...

Tällaista siis tällä kertaa... toivottavasti nyt saisin täällä vähän jotain aikaiseksi välillä, niin pääsisin taas päivittämäänkin... :)

14 kommenttia:

Minnaa kirjoitti...

Oi kun suloinen hauva. :) Onnea "perheenlisäyksestä"! Ja eiköhän koira ja kissat totu toisiinsa kun katit saavat rauhassa ihmetellä ja pääsevät myös omiin oloihinsa koiraa karkuun.

Mulla oli muuten pari vuotta sitten opiskelijayksiöni keittiössä samanlainen valaisin. :D Hauska sattuma.

Ainosofia kirjoitti...

Onnea uudesta koiruliinista <3

Eiköhän kissa totu uuteen asukkaaseen pian.

Tuo kannellinen "välikkö" on kiva keksintö ja varmasti hyödyllinen.

Arja kirjoitti...

Onnittelut uudesta perheenjäsenestä!
Kiva paikka kisuille katella ikkunasta :-)

Kesäkukka kirjoitti...

Voi, miten söpö Fioliini <3
Onko hän sekoitus vai "jonkun" rotuinen? Mistä noin ihania saa :)
Tuo ikkunanalus-taso passaa täydellisesti tuohon ja hyvänä lisänä pyykkipiilo, hyvä idea!

Villa Lankala kirjoitti...

Onnea uudelle tulokkaalle!:) on tuossa pikku koiraassa ihmeteltävää kissapojille kerrakseen. Minullakin on uusi koira, Mimmi:)

Tuo ikkunan alla oleva tasoon tosi hyvä ja toimiva keksintö:)

Niina K kirjoitti...

No mutta voihan fiona!! Ompahan kerrassaan hauskan näköinen koiruus, sellainen kiltin oloinen =) Toivottavasti soputuminen uuteen kaveriin sujuu kissoilta sopuisasti. Iso peukku myös ikkunapenkille (voin kuvitella miten koko jengi odottaa penkillä vierekkäin sinua kotiin tulevaksi)

RuusuLiisa kirjoitti...

Suloinen koirimus :D ja tykkään blogistasi!
Ps. mistä oletkaan ostanut tuon 9.9 esittelemäsi naulakon? pitäisi löytää edes lähes yhtä hieno.

Unknown kirjoitti...

Hei!

Olen n. kuukauden verran seurannut blogiasi, löysin sen googlen kautta, hakusanoina hirsikehikko ja mansardi. Tein puolivuotta sitten sen mistä kirjoitit haaveilevasi:
Ostin melkein 100-vuotiaan hirsitalon Itä-Uudeltamaalta, palan peltoa ja tilaa hegittää. Elämäni paras päätös.
Toivon että sinäkin saat unelmasi.

P.s. Kotisi on kaunis, ole siitä ylpeä :o)

Iida Emilia kirjoitti...

Heippa! Täältä löytyi tuttu kaunis koti. Tätä jään seurailemaan :)

Todella passeli pyykkipiilo, ja keittiö on kerrassaan aivan hurmaava!

Rapsutukset myös suloiselle koiruskalle :) Itsellänikin pientä lemmikkikuumetta ollut viimeaikoina. Mutta valitettavasti isäntä on allerginen :(

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Mukavia teksejä blogissasi ja ihana takkupartainen uusi perheenjäsen. Oma kuurapartani on jo kaksi vuotias. Onnea talohaaveiden kanssa kamppailuun, meillä painitaan samojen asioiden kanssa. Terv. Kummitustalon Stella

tähtisädetikku kirjoitti...

kätevän oloinen penkki keittiön kolossa! itse haaveilen asuvani joskus talossa, jossa on leveät ikkunalaudat. sitten voisin istuskella ikkunalaudalla ja katsella maailman menoa :)

Sari Kujala kirjoitti...

Terveiset Satunnaiselta Seuraajalta ja Onnittelut uudesta perheenjäsenestä :) Ihanan ikkunapenkin olet saanut. Siihen vähän pehmikettä/tyynyjä, niin siinä on sinullekin ihana lukunurkkaus. Ja tasolle keksipurkki, niin se on siinä ;)

Pioni kirjoitti...

???Miltä kaunis kotisi näyttää nyt kun joulukin lähestyy uhkaavasti... laitapa uusia kauniita kuvia tulemaan.... terv yksi innolla odotteleva :)

Mappe kirjoitti...

Onnittelut uudesta perheenjäsenästä, söpö haukku. :)

Pidän kodistasi ja tyylistäsi todella paljon, kodikas vaikka hyvin vaalee onkin. Kotisi myötä olen itsekin alkanut haaveilla vaaleammasta sisustuksesta...