lauantai 11. heinäkuuta 2009

Pientä puuhailua...

Tänään kävin heti aamusta reippaana Ikeassa. Tunnissa olin syönyt Ikea-aamiaisen ja poiminut mukaan ne mitä tarvin ja halusin. Tosin aika moni sellainen tuote oli loppu, mitä olin menossa hakemaan. Toisaalta ihan hyvä, sillä ihan tarpeeksi sain tuhlattua tällä pistäytymiskäynnillä muutenkin....

Kotiin päästyäni aloin järjestää tavaroita uusiin laatikoihin, sillä "työhuoneeni" ylähylly oli aika kamalan näköinen kun kaikki sekalainen romu oli sekalaisen värisissä muovipusseissa ja muovikoreissa. Sain myös vihdoin maalattua ne osat, mitkä heti ensi asennuksen jälkeen oli jääneet puunvärisiksi.No, kun maalipurkki ja pensselit oli pitkästä aikaa kaivettu esiin, niin ajattelin maalata myös makuuhuoneen vaatekaapin. Ostin kaapin vähän ennen joulua ja muuten tykkäsin siitä tosi paljon, mutta väri oli vähän vihertävän vaalea ja jo alusta asti tiesin, että tulen maalamaan sen vielä valkoiseksi. Tänään vedin pohjamaalin ja yhden kerroksen maalia ja huomenna vielä yhden kerroksen. Kaapista tuli niiiiiiiin paljon kivempi nyt kun se on raikkaan värinen. Ikeasta ostin tänään kaapin päälle kaksi kangaslaatikkoa ja näyttää siltä, että makuuhuoneeseen tulee mustavalkoinen tunnelma, mutta onhan mulla musta rautasänkykin :)Uusi vaaleanpunainen kaappini sai eilen täytteekseen kirjoja ja voi vitsi :( Kaappi oli paljon nätimpi tyhjänä... Miks kirjojen selkämysten pitää olla niin ruman värisiä, tai siis ainakin tuollaisia etteivät ne soinnu mun kaapin kanssa yhtään! :) Taidan laittaa oviin verhot jossakin vaiheessa, jos näkymä kovastikin vaivaa. Nyt ainakin vaivaa...

Älkää välittäkö keskeneräisyyksistä ja kaiken maailman tavaroista taustalla... täällä on remppa kesken! :-D

6 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Juuri tuon takia minä inhoan kirjahyllyjä :-) Ymmärrän tunteesi täysin. Mutta verhoilla kaapista tulee taas tosi ihana!

Ihana tapetti sinulla työhuoneessasi ja kaunis on tuo maalaamasi kaappikin.

Mukavaa lauantai-iltaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mua kanssa ärsyttää suunnattomasti, kun kirjahylly/vitriini näyttää tosi sekaiselta ja levottomalta, jos siinä on kirjoja, jotka sitä paitsi ovat aina kaikki erikokoisia. Kevyehkö ratkaisu on meillä ollut se, että ns. rumat kirjat pidetään vierashuoneessa tavallisessa kirjahyllyssä "piilossa" ja nätimmät kirjat olen pinonnut olkkarin vitriiniin teemoittain lajiteltuihin kasoihin ylöspäin kapenevassa järjestyksessä. Ainoa huono puoli on se, ettei niin saa hyllyihin kovinkaan montaa kirjaa mahtumaan. :)

Minnaa kirjoitti...

Ah, ihastuin Pentikissä samaan kaappiin, mutta meillä ei ole tilaa eikä tarkoitusta sille. :D Kunhan joskus pääsisi siihen omaan (ja isompaan) niin saisi hankittua kaikkia tuollaisia ihanuuksia.

Ja musta tuo vitriini ei ole ruma vaikka siinä onkin kirjoja. Mulla oli suht sama ongelma kun muutettiin ja olkkarin kirjahyllyt tuli (pakosta) sille seinälle joka näkyy heti kun tulee ovesta sisään, ja aattelin että ne kirjat näyttää rumilta. Lasien heijastukset kuitenkin muuttaa sitä ilmettä parempaan suuntaan, itse ehkä vaan järjestäisin kirjoja vähän koon ja hiukan värien mukaan.

Noin ihanassa kaapissa olen kuitenkin ehdottomasti verhoja vastaan. :D

Niina K kirjoitti...

Lajittele kirjat kaappiin värijärjestykseen ja poista kaikki muu niin näkymä paranee kummasti =) Älä suotta verhoja suunnittele.

Seepia kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!

Värijärjestys ei oikein onnistu, sillä haluan pitää saman aihe-alueen kirjat samassa paikassa, jotta kun haluan selata vaikka sisustuskirjoja, niin ne löytyy samasta hyllystä. Viikonloppuna otan projektiksi järjestää kaapin uudelleen. Nyt olen vaan latonut kirjat sinne miten sattuu. Ja jos ei järjestelynkään jälkeen ala näyttää hyvältä, niin sitten kyllä tulee verhot :)

Molly Mollin idea on hyvä ja noin itsellänikin oli kirjat yhdessä asunnossa leveällä ikkunalaudalla :)

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka!
Nykyisellään olen raahannut kirjat varastoon, pois näkyvistä, mutta aiemmin kun ne vielä olivat esillä, otin niistä kannet pois:) Se auttoi hiukan tasoittamaan värien kirjoa.. Leikkasin takakannen selostuksen ja liimasin sen kirjan takakannen sisäpuolelle, että voi lukea juonen:)
Hauskaa alkanutta viikkoa!