sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Kotikaupunkini...Olen nyt viime syksystä asunut täällä Hyvinkäällä. Pääsääntöisestihän tämä on aika karun näköinen kaupunki ja ensi näkemältä vois luulla, ettei täällä ole mitään kaunista -ainakaan ihan keskustan liepeillä. Ei täällä paljon olekaan :) mutta jotain kuitenkin.

Tässä muutamia kuvia tämänpäiväiseltä "retkeltäni" Hyvinkään rautatiemuseoon ja muutamia matkan varrella otettuja kuvia. Rautatiemuseo on mukava paikka rautateiden historiasta kiinnostuneille ja halleissa on mahtavia vetureita sekä hienoja junia, mm. keisarin juna oli näkemisen arvoinen. Itse kuitenkin menin museoon vanhan rautatiepihapiirin vuoksi ja kuvat pelkästään pihalta.

Pihapiirissä oleva kahvio, söpö kuin mikä :)

Hyvinkää-Hanko radan entinen asema. Sisältä tosi kaunis! Kannattaa poiketa siis myös sisälle.Asemalaiturin puolelta. Ei päässyt paremmasta kuvakulmasta kuvaamaan, kun radalla oli vanha juna. Junan katolle en viitsinyt kiivetä


Asukkaiden vanha sauna. Ei varsinaisella museoalueella, vaan aidan toisella puolella

Hyvinkään keskustassa oleva puukirkko


Vanha villatehdas
Ja kaiken tämän lisäksi vielä pakko laittaa pari kuvaa jo jossain vaiheessa kuolleeksi luulemastani neilikasta, joka on tuossa rappusillani pienessä puulaatikossa. Tänään se "kuollut" kukka näytti tältä! :D5 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Aivan upeita rakennuksia!
Ja kuvia!

Sari. kirjoitti...

Hienoja kuvia!

Neilikka näytti aika houkuttelevalta, en ole aiemmin ko. kukasta pahemmin tykännytkään, mutta valkoisenahan se on oikein toimiva näin kesällä :) Kaunis!

Unknown kirjoitti...

Ihania vanhoja rakennuksia!

Oletko jo käynyt tutustumassa Vaiveron myllytilaan? En nyt osaa neuvoa, missäpäin Hyvinkäätä se on, kun käynnistä on jo monta vuotta :)
Tilalla on aivan ihana vanha pihapiiri; rakennuksia ja puutarha.

Sirkka kirjoitti...

Paljon kauniita kuvia olet ottanut kotikaupungistasi Hyvinkäältä...katselin kauan!

Neilikat tahtoo pitää pienen kukkimis tauon...ja sitten taas innostuvat..

luin samalla ja katselin aiemmat kuvasi kaappi on todella hyvä ostos ja se valkoiseksi maalaamasi myös!

ja jos joskus olisi se oma pikku mökki...just sellainen, ei sen kummempi, mut se on se kaikista ihanin!

Oikein ihania kesäpäiviä sinulle ja haaveillaan...ja muistetaan laittaa aina pikkasen säästöön, et saadaan joskus se pikku mökki...

Anonyymi kirjoitti...

Luin koko blogin läpi - aivan mieletön koti! Vanha muuri, sisustus, mieletön määrä upeita yksityiskohtia! Sain ainakin 20 hyvää ideaa! Kiitos tuhannesti, tätä blogia jään takuulla seuraamaan!

Ps. Maalauksestasi innostuneena maalasin ikean ruskean lipaston ja vanhan antiikkipetsatun kenkäkaapin valkoiseksi. jipii!
juselius