lauantai 17. toukokuuta 2008

Luomisvimma :D

Mä vaan askartelisin, maalaisin ja ompelisin päivät pitkät jos mahdollista. Töissäkään en osaa miettiä muuta kuin seuraava projektia. En tiiä liekö sitten tämä kevät, vai miksi nyt yhtäkkiä olen niin innostunut tässä pesänrakennuspuuhasta.. Tosin enhän rakenna pesää ihan siinä perinteisessä mielessä, ei siis ole tulossa poikasia :)

Tänään olen maalannut pari rottinkiarkkua valkoiseksi ja toisen niistä sijoitin eteiseen...

Lisäksi askartelin vanhasta kehyksestä eteiseen tuollaisen "taulun", johon laitoin roikkumaan "vanhoja" avaimia. Maalasin taulun ja laitoin lasin alle tapettia. Ehkä joskus hommaan siihen puulevyn ja maalaan sen liitutaulumaalilla ja laitan liidun narulla ja naulalla kehykseen roikkumaan. Mutta toistaiseksi saa olla tuolla tavalla. Peltiboksiin piilotin ennen arkun päällä lojuneet vaateharjat ja teippirullat. Niitä tarvii joka päivä kissataloudessa...

Toisen maalaamani rottinkikorin sijoitin olohuoneen ja keittiön rajalle (kyseessä siis avokeittiö), astiakaapin ja kirjahyllyn välissä olleeseen tyhjään tilaan.

Arkun päälle heitin ennen lattialla lojuneet tyynyt... Seinälle taas askartelin myös tänään vanhasta kehyksestä tällaisen "taulun". Kehys oli ennen tummansininen, mutta sai myös valkoisesta maalista. Kehykseen laitoin roikkumaan vanhoja ja ruosteisia piparimuotteja ja Porvoon mitan ;) Tämäkin taulu on "täytetty" myös tapetilla, mutta näkyy huonosti tässä kuvassa.

Taas olen siis ollut pensselin varressa koko päivän, mutta voi miten ihanaa ja mukavaa se onkaan ja aika menee kuin siivillä!! :D

2 kommenttia:

-Mai- kirjoitti...

voi vitsit, miten ihana vihreä kaappi! Ihan meidän värinen:)

Anonyymi kirjoitti...

Millä olet maalannut nuo rottinki arkut? Ihan maalilla vai jollain spreillä?