sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Eteisen tuunaamista...


Asunnossani on ollut muutostani lähtien, eli noin kaksi vuotta, aika kammottava eteinen. Naulakkona oli Ikean alumiinin värinen hattuhylly ja seinät olivat valkoiset. Aikaisemmin olin maalannut jo osan eteisen seinistä vaalean ruskeaksi ja nyt viikonloppuna laitoin naulakkosyvennyksen uusiksi. Revin naulakon alas, tapetoin ja laitoin uuden naulakon tilalle. Uusi naulakkonikin on kyllä Ikeasta, mutta vähän tuunasin sitä valkoisella maalilla :) Tapettina on Boråsin beige-valkoraidallinen tapetti.

Tällainen siitä sitten tuli... Naulakon lokeroihin pitäisi vielä löytää jotkin korit tai sitten teen niihin itse pienet laatikot. Tuon ruskean rottinkiarkun tilalle haluaisin jonkun vanhan, tottakai myös valkoisen, lipaston..

Tapettia...


Ja vielä yksi kuva tuunauksen alla olevasta parvekkeesta...

3 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Hei, Ensi vierailulla blogissasi. Kaunis eteinen, sekä kaunis blogi.Toivottavsti haaveesi omasta "mökistä" toteutuvat =D Blogisi pääsi heti lukulistalleni =)

Taija kirjoitti...

Hei! Tosi ihana blogi ja kivannäköinen eteinen! Jopa niin kiva, että listasin sen omaan blogiini ideakuvaksi kun suunnittelen meille uutta eteistä. Toivottavasti et pahastu!

sipuli kirjoitti...

Hei!
Löysin blogisi, kun "metsästin" eteisen remonttia varten ideoita. Aivan ihana tuo eteisesi!