maanantai 25. maaliskuuta 2013

Vihdoin kuvia uudesta kodista :)

Laitetaan nyt muutama kuva uudesta kodista kun tuli tänään kuvailtua. Sohva muuttui eilen tummanharmaasta valkoiseksi ja mä aloin viihtymään heti paremmin :) En tiedä mikä tässä valkoisessa on, mutta se vaan on niin mun väri!! :)

Koti on siis vuokrakoti, joten täällä on pinnat just sellaisia kuin ovat. Lattia on laminaattia, ja pidän tästä tosi paljon vaikka onkin tumma (kun valkoinen tai vaalea lattiakinhan olis mun juttu) Julisteet on miehen juttu, mutta saatiin mielestäni kivasti käymään tuo King Kong meidän olkkariin. Nurkassa oleva tuoli on miehen lapsuudenkodista ja kulkenut miehen mukana siitä lähtien. Sohvapöytänä toimiva siirtolava oli rakkautta ensi silmäyksellä Anne´s Past ja Present liikkeessä viime syksynä ja kotiinhan se oli tuotava :)

Olohuonettamme


Muutama kuva myös keittiöstä. Ruokapöytä on mun edellisestä kämpästä, mutta vaihdettiin pöydän toiseen päähän jalaksi Ikeasta ostettu pukkijalka, niin saatiin pöytään vähän uutta ilmettä. Mies diggailee punaisesta, joten sitä ripoteltiin keittiöön. Tulppaanit eivät ole vain kuvausrekvisiittaa vaan anoppi sattui sopivasti tuomaan tuollaisia ihanuuksia viikonloppuna :)


4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Tykkään, näyttää hyvältä!

Kesäkukka kirjoitti...

Tyylikkään näköistä, ihana tuo sohvapöytä!

Heluna kirjoitti...

Kahden tyylin ja mieltymyksen yhdistäminen on varmasti haasteellista, mutta hyvältä näyttää!

Tintti - Valkoisia Haaveita kirjoitti...

Pisti ihanasti silmiin tuo mikkihiiri, meillä muksuina samanlaiset tällä hetkellä koristavat mummulan vessaa.. :)