lauantai 16. maaliskuuta 2013

Mä jatkan vielä tämän minun entisen asunnon parissa...

Ja tähän väliin voin kertoa, että tällä hetkellä asun vähän tylsästi. Uudessa kerrostaloasunnossa, missä siis kaikki on ihan uutta. Onhan tämä omalla tavallaan siistiä, mutta jatkuvasti huomaan katselevani vanhoja asuntoja tältä uudelta paikkakunnalta. Ehkä mun tuuliviiri sielu muuttaa taas kohta  :)

Mutta siis tässä siitä olohuoneesta. Olkkarissa oleva musta kaappi oli ennen vaaleanpunainen. Jossain vaiheessa mulle tuli vaihe, että nyt saa hempeily riittää ja niin kaappi sai sitten mustasta maalista.2 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

Kauniita, kauniita kuvia! Sulle on tapahtunut isoja asioita, olet ollut kauan pois tämän blogin parista. Olisi kiva kurkistaa sun nykyiseenkin asuntoon, jotenkin en usko että asunto näyttää tylsältä...

Seepia kirjoitti...

Kiitos Heluna!

Joo, tuli oltua aika pitkään pois, kun tuntui, ettei ollut enää tuosta asunnosta kauheasti mitään kerrottavaa :) Ja muutenkin elämä vähän muuttui ja muutin toisella paikkakunnalle, niin blogin pitäminen (myös tuon korublogin) sitten vähän jäi.

Voi olla, että jossain vaiheessa laitan kuvia tästä uudestakin kodista. Tämä vaan on aika lailla erilainen. Kahden ihmisen kompromissi :)