perjantai 24. syyskuuta 2010


En tiedä miksi, mutta jostain syystä eilen kaupassa käydessäni tuli hirveä himo virkata?? Tämä on kummallista lähinnä siksi, että mä en ole virkannut enkä kutonut sitten yläasteen ja siitä on kuitenkin jo yli 20 vuotta aikaa... Kutomista inhosin aina (siis neulomista) mutta virkkaamisesta pidin jo silloin, mutta koulussa virkattiin vaan joku pitsinen pöytäliina ja se innostus sit lopahti vähän siihen.

Mukaan tarttui sitten kauppareissulta pari kerää lankaa ja puolen tusinaa eri kokoisia koukkuja. Ihan ketjusilmukkaankin piti katsoa ohjeet netistä ja muiden silmukoiden kanssa meinas ensin mennä hermot, kun mun mallitilkusta tuli pelkkää sykeröä :) Mutta sit sain juonesta kiinni ja päätin tehdä jotain hyvin yksinkertaista ja käyttökelpoista. Joten aloin virkkaamaan kaulahuivia talvea varten ja virkkasin koko illan niin, että lanka loppui ja tänään sitten hain lisää. Ja paria muutakin lankaa - toisenväristä huivia varten ja pontsoa varten :)

Tässä nyt vielä keskeneräinen huivi. Pituutta pari metriä ja tuossa on se, mitä sain yhdellä kerällä aikaiseksi. Isolla koukulla kävi nopeaan. Jälki on mitä on, mutta ehkä se tästä kehittyy. Kaikista mokista huolimatta tästä tulee mun ihan lempparikaulahuivi <36 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Kaunis huivi! Mullakin on mielessä ollut tuo virkkaminen, mutta en ole vielä päässyt tuumasta toimeen..

Niina K kirjoitti...

Just sellainen kaunis ja sopivan höttöinen huvi!!

Unknown kirjoitti...

Liityin lukijaksesi. Oli mukava löytää blogiisi!

Minnaa kirjoitti...

Miuhunkin iskee neulomis/virkkaamishimo aina syksyisin, tänä vuonna olen tosin saanut pidettyä järjen kädessä, kun en koskaan saa tehtyä niitä kaulaliinoja ym. loppuun, vaan ne jäävät nurkkiin lojumaan. :D

Ja edellisen postauksen saappaat ovat aivan ihanat!

Janica kirjoitti...

Kauniin huivin olet tekaissut :) Uusi lukija ilmoittautuu, sun blogin kun aukaisin, piti selata koko blogi läpi. Sulla on ihan samanlainen unelma kuin minulla, vanha talo maalla, vaikka mä asun tälläkin hetkellä maalla, mutta kun asutaan tiilitalossa vm.78, sillä erolla vaan, et mulla on lapsia ja mies, joka jarruttaa hanketta ja ne vanhemmat myös palauttelee maan pinnalle...plääh! Toivottavasti, et pistä pahaksesi, jos laitan blogisi luettelooni??? En tiedä, mitä tästä tuumaat, mut mun on pakko ehdottaa sulle täältä varsinais-suomen alueelta paria mummonmökkiä??? Etuovi.comista kohdenumerot: 53341 ja 6905158, käypä kurkkaamassa ja kerrothan sitten osuiko unelmatalomme yhtään samaan suuntaan???

Sari. kirjoitti...

Tää on loistava ♥