torstai 1. heinäkuuta 2010

Vihdoinkin uusi televisio ja taso :)Nyt meni hermot. Alunperin väliaikainen ratkaisu, niinkuin väliaikaiset tuppaa olemaan, kesti 2 vuotta. Lähes 10 vuotta vanha kuvaputkitelkkari ja sen päällä heiluva digiboksi ja ne "kauniisti" kasattuna vain _väliaikaisesti_ kahden Ikean peltilaatikon päälle näki viime viikolla viimeiset päivänsä ja hankin tilalle uudet systeemit. Taloudellinen tilanteeni ei antanut myöten millekään aivan mahdottomille ja toisaalta tuo hifi puoli ei ole koskaan muutenkaan kiinnostanut. Televisio on vähän sellainen "välttämätön" paha, joka kuitenkin säätelee aika paljon olohuoneen sisustusta. Sen verran oli pakko hifistellä, että televisio vaati kaiuttimet, sillä television oma ääni oli kuin ääni mikä tulee kannettavasta tietokoneesta.

Hankin edullisen jo lähtökohdin epämiellyttävän tv-tason, mutta koska tuunaaminen on niin kivaa, niin ei haitannut. Taso olin alunperin antiikkipetsattu mäntytaso, mutta sai päälleen valkoista maalia ja uudet vetimet.

Tässä siis ennen tuunaamista. Valitettavan huono kuva.
Tässä sitten taso ja televisio systeemit jälkeen ja pari muutakin kuvaa olohuoneesta tällä hetkellä. Ruokapöytää en voinut kuvata, koska se on kukkurallaan korutarvikkeita... Seinälle pääsi itse tuunaamani ikkuna ja ikkunassa tekemäni rautalankasydän. Eilen käydessäni Ikeassa tarttui mukaan muutama kasvi ja tänään löysin paikallisesta sisustusliikkeestä ihanan vaaleanpunaisen lyhdyn. Lyhtyjähän ei voi olla liikaa <310 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Hieno tv taso tuunaus ja ihanat tavarat siinä! <3

Sari. kirjoitti...

Oi teillä on kaunista ja lyhty on niin herkullisen värinen ♥

Minnaa kirjoitti...

Ei miulla muuta kuin että siun koti on edelleen ihana. :)

Jolindha kirjoitti...

Hyvän näköinen tuli tv-tasosta! Ja telkasta olen suorastaan kateellinen. :D

Söpö lyhty, ja muutenkin aina yhtä kaunista kotonasi! ♥

Villa Harmonia kirjoitti...

Todella onnistunut tuunaus :) Ja kaunis, persoonallinen koti <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koti!
Mitä maalia ja valkoisen sävyä käyttelet tuunatessasi vanoja huonekaluja?

marika kirjoitti...

Todella ihana tuo tiiliseinä! Ja tv-tasostakin tuli upea. Itsellänikin olisi pari kolmeruutuista ikkunanpokaa työn alla...kun saisin aikaiseksi:)

Mags kirjoitti...

Onpa kivasti tuunattu tv-taso! Ja ikkuna sydämineen on mainio :-)

Pioni kirjoitti...

Sinulla on ihastuttava koti!!!

Sari kirjoitti...

Siis todella ihana muutos!!!!
Valkoinen tekee ihmeitä taas kerran <3