sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Ikkunaostoksilla


Tänään kävin äidin kanssa Metsänkylän navetalla Hämeenlinnassa. Jotka eivät ole siellä koskaan käyneet, niin suosittelen lämpimästi. Me käydään tuolla vähän väliä lepuuttamassa hermoja ja ihailemassa kaikkia vanhoja tavaroita, ylipäätään sitä miljöötä, pannukakkukahvilla vanhassa leivintuvassa ja tietenkin katsomassa Alpakoita. On siis tosi kiva paikka lapsiperheillekin.

Tällä kertaa mentiin ihan senkin vuoksi, että minun piti löytää ikkunarestaurointikurssille sopiva ikkuna. Tällaisen sitten löysin ja toivottavasti tuolle jotakin osaisin tehdä. Tykkään ikkunan mallista ja siitä, että nuo pokat on aika syvät. Puuosissa ei ole isoja koloja ja siksi sopii entisöintikohteeksi tällaiselle aloittelijalle.
8 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Viime kesänä vai oliko se jo alku syksyä, tuli poikettua, kun sattumalta oltiin sunnuntaina liikenteessä sielläpäin sopivaan aikaan. Pidin miljööstä, vaikkakin tuotteet on aika hyvin hinnoiteltuja.

Kauniin pokan löysit ja siitä tulee varmasti hieno!

Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

Arja kirjoitti...

Ihana ikkuna aivan sellaisenaan:-))
Mukavaa maanantaita!

Sufferiina kirjoitti...

Vanhat ikkunat on aina niin kauniita :) Tulee aina mieleen, että ketkä kaikki siitä ikkunasta ovat katselleet ja mitä kaikkea ikkunasta on näkynyt...

Minnaa kirjoitti...

Enpä olekaan käynyt tuolla Metsänkylän navetalla vaikka Hämeessä tuleekin aina välillä käytyä. Voisikin ensi vierailulla piipahtaa ihan vaan katselemassa, pönttöuunille kun ei (vielä :D) ole tarvetta. Ja mies on kyllä varmaan sitä mieltä ettei pärekorillekaan. :D

Kotoilija kirjoitti...

Hieno hankinta. Mihin tarkoitukseen ikkuna sitten loppujen lopuksi tulee? Ihanko vain ikkunaksi vai oletko keksinyt sille muun funktion?

Pioni kirjoitti...

Hieno poka! En tiedä onko vain mun omaa kuvitelmaa... taitaa olla että karmin reunoista on liimapaperi vienyt maalit. Hymyilytti ihan kun muistin tässä miten mumma minun ollessa pieni laittoi talveksi ikkunan saumapaikkoihin paperit ettei viimat pääse raoista sisään.

Seepia kirjoitti...

Kesäkukka: Joo, ovat kyllä osanneet hinnoitella tuotteensa, mutta siitäkin huolimatta tuolta tulee aina silloin tällöin jotain hankittua. Kai sitä on niin laiska, ettei jaksa lähteä muualta metsästämään :)

Arja: Juu, olis kiva kyllä tuollaisenaankin, mutta kun tarvin kurssille ikkunan, niin piti joku hankkia.

Sufferiina: Niin totta. Voi kun vanhat tavarat osaiskin puhua...

Mingna: Se on kyllä kiva paikka ihan vaan piipahtaakin ja käydä vaikka niillä pannarikahveilla :)

Kotoilija: En tieäd vielä. Katsotaan minkä näköinen siitä tulee ja sit mietin, että mihin se sopii :) Olen haaveillut tekeväni kaapin, mihin tulin ovi/ovet vanhasta ikkunasta, että eihän sitä tiedä vaikka siitä tulis vielä ovi :)

Pioni: Juu, itse asiassa pokassa on vieläkin kiinni liimapaperia :) Eli ei ollut kuvitelmaa!

Hattaramaa kirjoitti...

Kiitos vinkinkistä. Jokohan olet ollut tuolla entisöintikurssilla - siis onko ikkunasi jo valmis?