lauantai 3. lokakuuta 2009

Syksyä ilmassa...

Laittelin rappusille uudet kukat, kun mun Daliat oli paleltuneet yöpakkasissa, joten ne jouti kompostiin :( Tilalle laittelin vähän syksyisempiä kukkasia. Osa kesäkukistakin on kyllä vielä voimissaan ja kyllähän nuo päivällä pärjää kun aurinko vielä lämmittää mukavasti, mutta en tiedä kuinka pitkälle syksylle... Mä en ole todellakaan mikään viherpeukola... tai oon joo, mutta se peukalo on kyllä ihan keskellä kämmentä! :)

Tässä syyskukkasia
Tässä kesän valkoinen hortensia, joka muuttanut ilmettään totaalisesti syksyyn tultaessa :) Aivan ihana kukka! :)Nämä ovat olleet koko kesän tässä. Ainakin tuon hopealangan saa tuosta talveksikin, mutta katsotaan kuinka kauan nämä muut tässä vielä sinnittelevät...Sisällä remontti on taas mennyt hiukan eteenpäin, mutta siinä ei ole juurikaan kuvattavaa. Listat puuttuu vielä kaikkialta ja ehkä ensi viikolla mun remppaukko tulee tekemään keittiön ikkunan alle penkin, missä kissat saa sit makoilla patjalla ja katsella lintuja ikkunasta :) Sit alkaa näyttää hyvältä ja vois pitää vaikka tuparit, vaikka ihan kaikki ei vielä olekaan paikallaan.... Ei kukaan sitä huomaa kun tarjoaa tujua boolia :-D

2 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Kauniita kukkia ja kiva kuulla rempan etenevän:)

Kesäkukka kirjoitti...

Jee, tuparit ;)
Ostin tänään syyshortensian Plantagenin alesta, huomenna täytyisi keksiä sille joku paikka. Jospa se sitten ensi syksynä kukkisi ihania kukkia :)

Sinulla on kivat syyskukat, meillä ei voi laittaa maahan mitään kun ankat käy ne nyppimässä...