sunnuntai 16. elokuuta 2009

Uusi kaappi, maalaamista ja tunnelmointia :)

Kokosin tänään makuuhuoneeseen uuden kaapin. Mitään ihan hätkähdyttävän uutta ja sykähdyttävää kaapissa ei ole, sillä se on samanlainen kaappi, jollaisen ostin makuuhuoneeseeni jo aikaisemmin, muistaakseni joulukuussa. Nyt kuitenkin, kun tein vaatehuoneesta työhuoneen, tarvin lisää säilytystilaa. Hankin samanlaisen kaapin. Kokosin sen tänään ja maalasin sen puhtaan valkoiseksi niinkuin edellisenkin, sillä kaapin väri on oikeasti hieman vihertävä. Maalasin myös kissojen rottinkipedin.

Uusi kaappi on siis tuo ikkunaseinällä oleva ja voi kuinka tykkäänkin siitä juuri tuossa. Makuuhuoneeseen tuli nyt aivan erilainen tunnelma. Ehkä siksikin, että laitoin nyt kaappiin lattialla lojuneet maalipurkit ja sähköjohtokelat :) Kaappien välistä on ovi pikkuruiseen työhuoneeseeni.
Ovessa roikkuu rautalankasydänKaapin päälle laitoin pitkään piilossa olleen majakkalyhdyn. Tänne se mielestäni sopii hyvin ja elokuun hämärtyvissä illoissa on ihana jo poltella kynttilöitä :)

13 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Näyttää todella kauniilta, Saako kysyä mistä ostit kaapit? Vois olla että meillä tarvitaan tulevaisuudessa samanlaista kaappia =) ja majakkalyhty sopii hyvin kaapin päälle.Hyvää elokuuta

Jarkko N. kirjoitti...

Siulla on kyllä niin kauhean nätti koti ja paljon ihania huonekaluja. :)

Minnaa kirjoitti...

^ Kommentoija olin todellisuudessa minä joka en huomannut miekkoseni olleen kirjautuneena. :D

Minnaa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sari. kirjoitti...

Kaunista ♥

Vekarus kirjoitti...

Minäkin olisin tiedustellut kaappian alkuperää, ovat kauniit!

Seepia kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!

Kaapit on Ellokselta. Elloksen sivuilla kaappi näyttää valkoiselta, mutta on oikeasti aika vihertävä. Halpakin on, muistaakseni 199.. Mikään maailman tukevin ja kestävin tuo ei varmasti ole, mutta oli ainut tuon tyylinen kaappi mikä mahtui mulla noihin kohtuu kapeisiin kohtiin. Ja kyllä nuo ainakin itselläni tuossa käytössä varmasti sen kestää mitä on tarviskin.

Linnea kirjoitti...

Heippa!
Uusi lukija pomppaa mukaan! Voi tuota rautalanka sydäntä. Todella sievä. Ihana blogi, nähdäänpä siis =)

Pioni kirjoitti...

Kauniilta näyttää.... ja vai että oma työhuone!!! Mistäs niitä saa!!? Haaveilla vain voin moisesta, ehkä sitten mullakin on sellainen kun lapset muuttavat pois.

ania.alf kirjoitti...

Heippa! Olen aina silloin tällöin seurannut tätä sinun blogiasi ja ihmettelen toistuvasti energiaasi. Olet rohkea unelmissasi, ja olenpa useammankin kerran nostanut sinulle hattua tekemisistäsi. Pitänyt kommentoidakin monta, monta kertaa. Et anna tuulen kuljettaa tai jos annatkin, niin määräät sen suunnan. Niin, ja vasta vähän aikaa sitten tajusin, että olet Sinä. Oikein ihanaa viikonloppua!

Hedly kirjoitti...

Eksyin sinun blogiisi ja ihastuin, sinulla on todella kaunis koti, en voi muuta kuin huokailla ihastuksesta...=)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä! Ihastelen jälleen kerran blogiasi ja päätin heti "lyhdyttää" kodin, niin kauniilta tuo majakka näytti!

Mappe kirjoitti...

Aivan ihanat nuo kaapit <3 Ja muutenkin kotisi on kuin unelma :)