tiistai 5. toukokuuta 2009

Sisustus- ja remonttijumi

Kiitoksia taas kaikille blogiini kurkistaneille ja kommenttia jättäneille! Kommenttinne ovat välillä aivan päivän pelastus, kun viime viikot menneet jossakin ihme väsymyksessä :) Ehkä se on tämä kevät. Koruja on kyllä syntynyt, mutta muuhun ei ole ollut energiaa...

On taas mennyt hetki aikaa edellisestä päivityksestä... Jotenkin ei siis ole ollut energiaa eikä intoa kodin laittamiseen. En ole saanut edes aikaiseksi maalata tuon minun työtilan hyllyjä ja hyllyn kannattimia valkoiseksi niiltä osin mistä maalia siis vielä puuttuu.. En ole myöskään jaksanut kierrellä sisustusliikkeitä, mikä on jo huolestuttavaa. Kuitenkin tässä yks päivä innostuin työkaverin kanssa poikkeamaan muutamassa liikkeessä ja löysin yhdestä tällaisen ihanan peltilaatikon. Samaa sarjaa kun minun vaaleanpunainen BREAD laatikko. Vaatehuoneen käyttötarkoituksen muuttamisen jälkeen mulla on aika vähän säilytystilaa ja kissanhiekan säilytys on ollut vähän kinkkistä. Ei oo enää :) Peltilaatikkoon mahtuu yksi laatikko kissanhiekkaa laatikoineen päivineen. Tämä kiinnostanee kissaihmisiä ;)

6 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

No tuollainenhan meidänkin pitäisi saada! Aina ärsyttää kun tuolle hiekalle ei oikein tahdo mitään paikkaa löytyä...

Sirkka kirjoitti...

Tosi hyvä ja ennenkaikkea kaunis kissanhiekkalaatikko, en ole ennen nähnytkään...
kaunis ja oikein kivan näköinen tuli sinun työhuoneestasi.
Itsekkään en ole ostellut mitään uutta ja ei ole huvittanut käydä edes katsomassa mitä kaupoissa on kurkistan vaan kotona roina kaappiin, niin ei tee mieli...ja saatan tehdä sieltä löytöjä.
Kylläpä olet ahkera ja aikaansaava korujesi kanssa, oletko muistanut käydä lenkillä ulkona, itse tulin just happihyppelyltä, vaikkakin olen ollut ulkona melkein koko päivän. Liikunta tekee hyvää, jotenski reipastuu.

Mukavia kevät päiviä!

NMK kirjoitti...

Etsin taannoin saman mallista astiaa koiranruualle, mutta kaikki mihin törmäsin oli jätti-suuria saavi mallisia suursäkeille tarkoitettuja. Ostin lopulta pienen pläkkipelti saavin jossa on kansi, ihan nätti sekin kyllä.

Virpi kirjoitti...

Ihana laatikko! Mistä sen löysit? Olisi kiva jos ehtisit vinkata, haluaisin juuri tuollaisen omaan kotiin!

Seepia kirjoitti...

Hei Virpi

Olen ostanut laatikon Helsingistä, Lanternassa olevasta sisustusliikkeestä jonka nimeä en muista.

Kesäkehrääjä kirjoitti...

Tuo kissanhiekka-boksi on aivan mielettömän hieno. Varmasti sopii kotiisi tosi hyvin.

Nyt vasta kävin kurkkimassa myös työhuoneesi sisustusta. Aivan mahtava idea ja tosi käytännöllinenkin tuo työpiste. Olispa itselläkin tilaa moiseen. Tarttee vissiin koettaa tänään saada kotia taas itsekin kuntoon. Kiitos piristysruiskeesta! =)