maanantai 6. huhtikuuta 2009

Pientä edistystä työhuoneessa :)

Mulla oli tänään sekä hyvä että huono päivä. Viime yön kärsin aivan hirveästä päänsärystä eikä mulla ollut yhtä ainutta särkylääkettä. Tästä seurasi se, etten nukkunut lainkaan ja kun katsoin kelloa taas puoli seitsemän aamulla, päätin etten voi lähteä töihin, sillä pää tuntui tosi huteralta ja unta oli siihen mennessä kertynyt nolla minuuttia. Jäin siis kotiin potemaan.

Hyvää päivässä oli se, että veljeni on lomalla ja oli lupautunut tulla auttamaan mun työtilan tekemisen kanssa. Tarkoitus oli, että hän saisi täällä puuhastella itsekseen, mutta nyt minä olinkin kotona ja ihan kiva seurata kun tulee valmista, mutta sitä tietysti tuli ihan liian vähän ja liian hitaasti :D Veli kyllä tekee ahkerasti, mutta miten se on aina niin, että kun jotain tehdään niin sitä aikaa menee kaikenlaiseen säätämiseen aivan raivostuttavan paljon. Veljen työtä ei varmasti auttanut minun hermoilu vieressä... :ooops: Mutta tältä mun tulevassa työtilassa näyttää. Lattia on laitettu, jalkalistat ja työtaso, joka on valkoiseksi maalattua liimapuulevyä. Hyllyt ja kattolistat jäi odottamaan veljen seuraavaa vapaata hetkeä :)
Lattia on laminaattia ja veljen kaverin remontista ylijäänyttä materiaalia. Olen lattiaan oikein tyytyväinen ja varsinkin, kun se ei maksanut mitään :)

8 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Upealta näyttää. Kyllä kelpaa koruja ja tildailuita tehdä :)

Elsa kirjoitti...

Kaunista tapettia, kiva tunnelma työhuoneessasi!

Ilona kirjoitti...

Hei! Aivan vahingossa googlen kuvahaun kautta päädyin blogiisi, ihastuksekseni! Aivan ihania kuvia:)

Sarppa kirjoitti...

Hyvännäköinen lattia ja tapetti kans...

Kesäkehrääjä kirjoitti...

WAUTSI! Ompa ihana soppi sulla. Oli taas ihanaa lukaista blogiasi palatessani arkeen, että mitä olet puuhannut. Sä lähetät mulle sun energisyydelläs pirteyttä myös, kiitos siitä! =)

Ainosofia kirjoitti...

Hei,
tulinpas vierailemaan blogiisi minäkin.
Voi miten ihana työsoppi sinulla on. Tykkään tosi paljon. Ihana tapetti ja muutenkin passeli.
Kivalta näyttää muutenkin blogisi.
Laitanpas osoitteen talteen.

terkuin Ainosofia

Sari. kirjoitti...

Ekaa kertaa löysin tänne blogiin ja luulen että hengitykseni salpautui muutamaksi minuutiksi :) Talvinen kuva talostanne oli henkeäsalpaavan kaunis ja tunnelmallinen! Ja tämä työhuoneremonttihan on kerrassaan täydellinen. Tuo tapetti on todella ihastuttava :)

...tulen toistekin ♥

tina kirjoitti...

Ihanaa tapettia!Eikä voi muuta kun ihailla sun ompelutaitoa ja kekseliäisyyttä.
Kuva sun talosta on niin taianomainen ja lumoava.

Iloista pääsiäistä!