tiistai 11. marraskuuta 2008

Lisää remontin edistymistä

Olohuoneessa näyttää nyt tältä. Vanhat lattiat, eli lastulevyt ja muovimatot, purettiin pois ja tilalle laitettiin lautalattia. Lastulevyn alla oli kyllä tallessa vanha lautalattia, mutta se oli niin huonossa kunnossa ja painunut, että sen oikaiseminen tällaisessa asunnossa olisi ollut aika hanlakaa. Todella työlästä oli jo lastulevyjen purkaminen, kun levyt oli asennettu niin, että ne olivat lattiapontissa kiinni ja lattiapontti meni seinälevyjen alle. Puukkosahalla sitten rouhittiin levyt seinän vierestä, ja vaikka ei tämän isompi asunto olekaan, niin kyllä siinä ihan ammattimiehelläkin meni aikaa ja teriä katkeili. Pinna ei sentään kertaakaan :)

Lattia on mäntylautaa ja se on asentamisen jälkeen käsitelty osmo colorin läpikuulavalla valkoisella (sävy kuusi) öljyvahalla.

Seinät olivat ennen tummankeltaiset ja onhan tuosta olohuoneen ja eteisen välistä yksi seinäkin purettu. Huonekalut eivä ole vielä lopullisilla paikoillaan ja lampun alla on mm. yöpöytä väliaikaisesti, mutta joutaahan noita sitten vielä siirtelemään, kun pääsee kunnolla sisustamaan :)

2 kommenttia:

Minnaa kirjoitti...

Voi ei, remontoit sitten miun unelma-asuntoa: esimerkiksi tuo olohuoneen ikkuna ja makuuhuoneen hirsiseinä on just sitä, mitä toivoisin löytyvän hamassa tulevaisuudessa omastakin asunnosta. :)

Seepia kirjoitti...

Kiitos! Tietynlainen unelma tämä on itsellenikin ja ollut kiva, kun on lyötynyt tuo hirsiseinä ja muuri. Niistä kun ei ostohetkellä ollut mitään varmuutta :)

Kävin tutustumassa myös blogiisi ja ihana koti sinullakin ja hauskaa, että koirasi nimi on Noa - mun toinen kissa on Nooa :D