maanantai 6. lokakuuta 2008

Kylpyhuoneremontti valmis
Kylppäri on valmis!!! Valmistui jo torstaina, mutta Blogger ei ole oikein ollut yhteistyöhaluinen näiden kuvien lataamisten kanssa, niin sain kuvaat laitettua vasta nyt... Olen jo ehtinyt käymään monta kertaa uudessa suihkussa ja se on I-H-A-N-A! :D

Kyllä kulmasti helpottaa elämää kun asunnossa on juokseva vesi ja vessa...

4 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Vallan hyvä lopputulos =) Allaskaappi on todellakin aika suuri mutta sopii silti hyvin. Yksi tyhmä kysymys tosin, kestäähän kaapin jalat varmasti hyvin roiskerasituksen kun on niin liki suihkua?

Anonyymi kirjoitti...

UPEA! Saanko udella, kuinka monta neliötä on tuossa kylppärissä ja mistä moiset upeat laatat? Nimim. Tämän kuvan jälkeen mieheni taipuu kylppäriremppaan!

Seepia kirjoitti...

Neliöitä ei ole paljon mitään :) Kylppärin mitat ovat muistaakseni 1,42 mx1,65 m eli alle 2,5 neliötä... Laatat ovat RTV:stä ja jotain niiden omaa maahantuontia. Eivät olleet mitenkään hävyttömän kalliita.
Toivottavasti pääset tekemään kylppäriremppaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea! Kaikkinensa koko kotisi on tosi hieno. Olen ollut tosi huvittunut siitä, että olin ajatellut tismalleen samantyylistä, kylppärin seinälamppuja myöten :D. Meillä vasta remontti alkamassa..