torstai 22. huhtikuuta 2010

Shoppailua :)


Muutin reilu puolitoista vuotta sitten Porvoosta pois. Ihan hirveän monta kertaa en ole siellä käynyt sen jälkeen vaikka tarkoitus on usein ollut. Nyt olen lomalla ja eilen päätin lähteä käymään vähän shoppailemassa. Tuli ostettua mm. auto :D ja hyvin tuli koluttua myös vanhan kaupungin kaupat ja niistä tarttui mukaan monia pieniä juttuja :)

Autosta olen tosi onnellinen. Löysin aivan ihanan pikkuauton ja nyt käyn vähän väliä ikkunasta katsomassa, että vieläkö se on tallessa :) Ja ehkä vähän ihailemassakin ja nipistelemässä itseäni, että onko mulla taas todella auto! Olen elänyt ilman autoa 3 vuotta ja lähes koko aikuiselämäni olen ollut ilman autoa. Ihana tunne kun voi lähteä pihasta koska vaan, pakata elukat mukaan ja ajaa minne huvittaa. Viikonloppuna ollaankin menossa "mummolaan". Vanhemmilleni en ole auton ostosta maininnut (ei kai 35 vuotiaan ostokset aina isillä ja äitille kuulu? :D) ja puijaisin äitiä, että olen tulossa kyydillä, ettei isin tarvi tulla hakemaan minua asemalta ;) Huomenna sit karautan elukoiden kanssa pihaan mun pikkumustallani!

Kaikkia Porvoon sisustusostoksia en kuvannut kun ne nyt oli kaikessa ihanuudessaankin aika perusjuttuja, koreja, saippuoita yms. Mutta nämä kulhot on musta niin ihanat ja ihanan väriset, että näiden pitää antaa poseerata :) Kulhot on muovia ja setissä nämä 4 eri väristä kulhoa. Ihana Livingistä.Näissä kelpaa vatkata vaikka taikinaa vaaleanpunaisille muffinseille :)

Viikonloppuna on tarkoitus käydä Metsänkylän navetassa ja toivottavasti olis esitellä jotakin ostoksia myös sieltä :) Tarvitsen ainakin vanhan ikkunan ikkunan entisöintikurssia varten ja varmaan löydän taas paljon muutakin mitä ihan välttämättä tarvin!

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnea autosta! Ihana setti!

Nina kirjoitti...

Hyvä ostos! Tarttis varmaan minunkin lähteä ikkunakurssille kun kitinpalaset vaan ropsahtelee pokista kun ikkunoita pesee!

Jake kirjoitti...

Koska saadaan sisustuskuvia autosta? Sisätilojen tapetoinnit, maalaukset ja erilaiset koriste-esineet kiinnostavat kovasti. :)

Seepia kirjoitti...

Kiitos :)

Jake: Autoa en niin välitä tuunailla ja sisustaa, joten siitä tuskin tulee kuvia. Tosin koira sai auton perään lampaantaljan, sillä inhoan kaikki epämääräisiä ja epäsiistejä vilttivirityksiä autossakin :)